Το πρώτο μήνυμα της Ελένης Χατζίδου μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Το πρώτο μήνυμα της Ελένης Χατζίδου μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Με ένα μήνυμα για την συμμετοχή της στο παιχνίδι, αλλά και όσα θα αντιμετωπίσει μόλις επιστρέψει στη Ελλάδα, σχολίασε η Ελένη Χατζίδου την αποχώρησή της από το Survivor.

Η τραγουδίστρια «ανέβασε» ένα boomerang βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει την βαλίτσα της και, όπως φαίνεται από την λεζάντα, είδε τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει για εκείνη στα social media από τηλεθεατές του παιχνιδιού.

«Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Τεράστια εμπειρία, τόσες αναμνήσεις… Μπήκα μ ένα σκοπό κ θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.. .να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τα όρια μου, τις φοβίες μου αλλά και να δείξω την αλήθεια μου… Χωρίς φόβο και πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή κ αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι», αναφέρει και, όλο νόημα, καταλήγει: «αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή και η αντοχή θα μου χρειαστούν και στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία και καλή καρδιά… Σε όλους!».

View this post on Instagram

1…2…3 SUR VI VORS!!! Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφταςε στο τέλος του… Τεράστια εμπειρία,τόσες αναμνήσεις… Μπήκα μ ένα σκοπό κ θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ…να ξεπεράσω τον εαυτό μου,τα όρια μου,τις φοβιες μου αλλά κ να δειξω την αλήθεια μου… Χωρίς φόβο κ πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή κ αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι… Αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή κ η αντοχή θα μου χρειαστουν κ στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία κ καλή καρδιά… Σε όλους❤️🌴

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather