Την πάτησαν οι «ποντικοί» της Μυκόνου: Μπήκαν στο σπίτι καλλιτεχνικού manager και άρπαξαν ρόλεξ-μαϊμού

Την πάτησαν οι «ποντικοί» της Μυκόνου: Μπήκαν στο σπίτι καλλιτεχνικού manager και άρπαξαν ρόλεξ-μαϊμού

Ένα ιμιτασίον Rolex ήταν η λεία των «ποντικών» που τρύπωσαν στη βίλα του καλλιτεχνικού μάνατζερ Σπύρου Ρέβη στη Μύκονο πιστεύοντας πως θα χτυπούσαν φλέβα χρυσού.

Οι «φαντομάδες» που παρά τα «χτυπήματα» της Αστυνομίας φαίνεται πως ανανεώνουν τα μέλη των εγκληματικών ομάδων και συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, τρύπωσαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην κατοικία του 63χρονου ατζέντη στην περιοχή Φάμπρικα.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στην Αστυνομία η εισβολή των αγνώστων έγινε μεταξύ 12 και 5 τα ξημερώματα, χρονικό διάστημα που ο ίδιος απουσίαζε σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. Οι «φαντομάδες» γλίστρησαν στο εσωτερικό από ανασφάλιστο παράθυρο του καθιστικού και αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν – σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη – ένα ρολόι χειρός μάρκας Rolex (στην κατάθεση που έδωσε έκανε λόγο για χρυσό με μπλε καντράν αξίας 15.000 ευρώ όμως λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν ιμιτασιον), ένα ρολόι επίχρυσο άγνωστης μάρκας με Swarowski αξίας περίπου 300 ευρώ, τέσσερα δαχτυλίδια με πέτρες Swarowski ένα επίχρυσο δακτυλίδι με σχέδιο λιοντάρι και είχε στα μάτια του δύο κόκκινες πέτρες, ένα μικρό ρολόι χειρός.

Μια «μπάζα» που αρχικά ανερχόταν σε 18.000 ευρώ, όμως μετά τη συμπληρωματική κατάθεση του θύματος στο Α.Τ Μυκόνου, το ποσό δεν ξεπερνά τις 3000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather