Συνδυάζουμε υλικά & δημιουργούμε νοστιμιές στο «KITCHEN LAB»

Συνδυάζουμε υλικά & δημιουργούμε νοστιμιές στο «KITCHEN LAB»

Tο «KITCHEN LAB» του Άκη Πετρετζίκη , άλλο ένα Σαββατοκύριακο, βάζει στον πάγκο της κουζίνας απλά υλικά, τα συνδυάζει και δημιουργεί νοστιμιές για όλη την οικογένεια.

Αυτό το Σάββατο, ο chef αλλάζει μια αγαπημένη συνταγή, τον παραδοσιακό μουσακά και τον συνδυάζει με αγκινάρες, κιμά και πλούσια μπεσαμέλ. Η εκπομπή όμως απογειώνεται με μια πρόταση που η γεύση τους συναρπάζει από την πρώτη δαγκωματιά: εργολάβοι με σοκολάτα. Μια κλασική συνταγή στην καλύτερη εκδοχή της.

Την Κυριακή ο Άκης μας παρουσιάζει μια πιο light συνταγή: μια πλούσια τονοσαλάτα με ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Το τραπέζι ολοκληρώνεται με παραδοσιακή γλυκιά κολοκυθόπιτα, λαχταριστή, με ξεχωριστή γεύση χάρη στα μικρά twists που χρησιμοποιεί ο chef για να την κάνει διαφορετική.

Μη ξεχνάτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στα social media χρησιμοποιώντας το #AskAkis και στο τέλος της εκπομπής θα δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 16:45
Mόνο στο ΣΚΑΪ

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather