Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του

Ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε στο Μεξικό μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη για την εκπομπή Celebrity Travel.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Κοκλώνης ρώτησε τον Λιάγκα: «Αν έπρεπε να πεις σε έναν άνθρωπο ευχαριστώ, ποιος θα ήταν αυτός»; Ο παρουσιαστής φανερά συγκινημένος, ανέφερε τον πατέρα του και προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του.

«Ο πατέρας μου. Με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, με δίδαξε να μη λέω ψέμματα και όταν χρειάστηκε ήταν και μάνα και πατέρας. Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγκαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι “Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα”…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather