Συγκινεί η Αποστολία Ζώη με το μήνυμα της για τον θάνατο του πατέρα της

Συγκινεί η Αποστολία Ζώη με το μήνυμα της για τον θάνατο του πατέρα της

Με μία ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε και δημόσια η Αποστολία Ζώη τον πάτερα της, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 71 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η Αποστολία δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του πατέρα της Γιώργου Καλαμπούκα, στον λογαριασμό της στο Instagram ραγίζει καρδιές και προκαλεί συγκίνηση με το μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους με τα συναισθήματά της.

Δείτε το μήνυμα της τραγουδίστριας:

«Καλό σου παράδεισο μπαμπούλη μου,

14 μήνες πάλεψες με αξιοπρέπεια, με μια αρρώστια που δεν έχει αξιοπρέπεια. Πρότυπο δύναμης για μένα μέχρι την τελευταία σου πνοή… Είχες στόχο στη ζωή σου να μας μεγαλώσεις χωρίς να μας λείψει τίποτα.

Και δεν μας έλλειψε τίποτα μπαμπά μου. Θέλω να σε θυμάμαι να κατακτάς τις κορυφές, ατρόμητος να τραβάς μπροστά και να σ’ ακολουθώ διψώντας να μάθω όλες σου τις γνώσεις για τη φύση που τόσο αγαπούσες. Πόσα μου δίδαξες… Τόσες ικανότητες και τόσες συμβουλές… Όλα τα κρατάω μέσα μου πολύτιμα εφόδια. Με έκανες δυνατή. Να επιβιωνω στα πιο δύσκολα. Σαν να με προετοίμαζες γι’ αυτό που έρχεται. Που να ‘ξερα τι μας περιμένει… Σ’ ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Σ’ ευχαριστώ που δεν με έκρινες ποτέ. Μόνο δύναμη μου έδινες και με παρότρυνες για την ευτυχία μου και την εξέλιξη μου.. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν εσύ ο μπαμπάς μου και μου χάρισες αγάπη απλόχερα. Ό,τι έκανα το έκανα για σένα και έτσι θα συνεχίσω. Σ ‘ αφήνω στα χέρια της μανούλας που τόσο σε είχε ανάγκη για να σε πάρει από εμάς τόσο νωρίς.. Θα είσαι πάντα εδώ για ‘μενα γιατί κυλάει μέσα μου το DNA σου. Είμαι ΕΣΥ μπαμπουλη μου και είμαι περήφανη. Είσαι ο ήρωας μου…

Όσοι από εσάς εκεί έξω δίνετε την προσωπική σας μάχη να ξέρετε σας θαυμάζω. Σας καταλαβαίνω. Σας συμπονώ. Κάνω την προσευχή μου για εσάς να πάνε όλα καλά. Σε κανέναν δεν αξίζει να ταλαιπωρείται».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather