Στο «σφυρί» τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά για χρέη προς στο Δημόσιο!

Στο "σφυρί" τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά για χρέη προς στο Δημόσιο!

Τρεις φορές μέσα σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το… σφυρί των πλειστηριασμών για τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Μάλιστα, μία μεζονέτα του επιχειρηματία στην Αγία Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να πλειστηριαστεί στα τέλη του μήνα, στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου.

Οι οικονομικές περιπέτειες του Λάκη, ο οποίος από τα κοσμικά πάρτι και τα fashion shows βρέθηκε ξαφνικά στις Φυλακές Κορυδαλλού και από εκεί στην ελευθερία, δεν έχουν τελειωμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεϊμάρη, στις 27 Απριλίου πρόκειται να βγει στο ηλεκτρονικό σφυρί μία μεζονέτα με υπόγειο πάρκινγκ, στην οδό Κουμουνδούρου της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα διαμέρισμα 151 τ.μ., συμπεριλαμβανομένης και της θέσης στάθμευσης, που συνοδεύεται από δώμα 12 τ.μ. και μια αποθήκη 6 τ.μ., στην περιοχή Τσακός.

Αν πλειστηριαστεί, τότε το χρέος του επιχειρηματία και σχεδιαστή, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία, θα μειωθεί κατά 200.000 ευρώ.

Τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά είναι μόνο μερικά από όσα απαρτίζουν την πρώτη «φουρνιά» των ακινήτων προς πλειστηριασμό.

Συνολικά στη λίστα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων περιλαμβάνονται 15 ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου, από σπίτια, οικόπεδα και γραφεία, μέχρι αποθήκες και γκαράζ.

Για τα ίδια ακίνητα του Γαβαλά στην Αγία Παρασκευή έχει δημοσιευθεί προγραμματισμένος πλειστηριασμός και στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, στις 30 Μαΐου, με επισπεύδουσα τράπεζα την Alpha Bank.

Την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το γεγονός πως ακόμα ένα ακίνητό του θα βγει στο σφυρί στις 25 Απριλίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, για ποσό οφειλής 50.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στο Κολωνάκι. Το διαμέρισμα είναι 107,75 τ.μ. και αποτελείται από τέσσερα δωμάτια, χολ, λουτρό, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας, ενώ συνοδεύεται από αποθήκη 4 τ.μ.

Επισπεύδουσα είναι η Εθνική Τράπεζα, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 271.000 ευρώ.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather