Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Απόστολος Γκλέτσος για ξυλοδαρμό σε Αντιπεριφερειάρχη

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Απόστολος Γκλέτσος για ξυλοδαρμό σε Αντιπεριφερειάρχη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Κυρίτσης καταγγέλλει ότι το βράδυ του Σαββάτου, στο Agroinvest, δέχθηκε επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο, με μπουνιές, κλωτσιές και κουτουλιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη και του ζήτησε να βγει λίγο έξω για να του πει κάτι. Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου. Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00′ τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.