Στην κουζίνα της Φαίης Σκορδά ο Άκης Πετρετζίκης;

Στην κουζίνα της Φαίης Σκορδά ο Άκης Πετρετζίκης;

Ο Άκης Πετρετζίκης αλλάζει τηλεοπτική στέγη καθώς την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν βρίσκετε στον Alpha. Από την επόμενη χρονιά ο chef θα βρίσκεται σε άλλο κανάλι καθώς φήμες τον θέλουν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην ενότητα της μαγειρικής.

Στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Άκης να συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας τους όρους που θέτει, με πρώτο το να έχει δική του εκπομπή μαγειρικής.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:

«Ζήτησε ο Άκης να μην γίνεται live η μαγειρική. Θέλει δηλαδή να γράφει ένα κομμάτι της μαγειρικής σε περίπτωση που συμφωνήσει με τη Φαίη και να παίζει μαγνητοσκοπημένα. Αυτό μπορεί να βολεύει τον Άκη γιατί έχει και το μαγαζί του, έχει χίλια δυο και σου λέει θα πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα και θα γράφω πέντε μαγειρικές. Μπορεί να θέλει να είναι και τελείως μόνος του, να μην έχει και τη Φαίη ή οποιονδήποτε μέσα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει προτείνει, πάντως σίγουρα έχει ζητήσει και δική του εκπομπή», ανέφερε η παρουσιάστρια και έκανε άλλη μία αποκάλυψη: «επίσης, από το Πρωινό έχει γίνει προσέγγιση και στον Βασίλη Καλλίδη ο οποίος δεν έχει απαντήσει θετικά και ο λόγος είναι γιατί θα έχει πάρα πολλά ταξίδια μέσα στη χρονιά. Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε να εναλλάσσονται οι σεφ».