Σταύρος Ζαλμάς: Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη με τον Νίκο Σεργιανόπουλο…

Σταύρος Ζαλμάς: Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη με τον Νίκο Σεργιανόπουλο…

Στο περιοδικό Down Town και τον Λευτέρη Βουτσά, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, με τον οποίον συνεργάζονταν εκείνη την περίοδο.

 «Ήταν κάτι πολύ άσχημο που συνέβη, γιατί εγώ εκείνη τη μέρα είχα ρεπό. Με το που ξύπνησα, άνοιξα την τηλεόραση για να δω τις ειδήσεις. Την ώρα που έφτιαχνα καφέ το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου. Ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό σε έναν άνθρωπο που είστε τόσο κοντά, είναι σαν να έχει συμβεί μέσα στο σπίτι σου. Υπήρχε η αίσθηση της ανατριχίλας.

Το πιο σοκαριστικό συνέβη στη Ναταλία Δραγούμη, η οποία είχε γύρισμα. Την είχαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και περίμενε να της κάνουν νόημα για να ξεκινήσει. Περιμένοντας, άνοιξε το ραδιόφωνο και άκουσε την είδηση. Ξεκίνησε να περπατάει σοκαρισμένη προς το συνεργείο κι εκείνοι της έκαναν νόημα να περιμένει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έφτασε αλλόφρων και τους πληροφόρησε για τον τραγικό θάνατο του Νίκου.

Δεν ξανά κάναμε γύρισμα για τέσσερις μήνες. Πηγαίναμε όμως κάθε μέρα και συζητούσαμε. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο φρικιαστικό, το μυαλό τριγυρνάει συνέχεια εκεί. Ύστερα από κάνα δίωρο, ξεκινούσαμε να κάνουμε μια σκηνή και μετά ο σκηνοθέτης ζητούσε να κάνουμε διάλειμμα. Δεν γινόταν. Ήμασταν όλοι σαν κούτσουρα».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather