Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεν μου λείπει η Αραβανή από το My Style Rocks γιατί…»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεν μου λείπει η Αραβανή από το My Style Rocks γιατί…»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και φέτος ξεχωρίζει με την παρουσία του στο My Style Rocks. Η δεύτερη σεζόν του στο show είναι καλύτερη, με τον ίδιο να έχει «λυθεί» αρκετά. Σε συνέντευξη του, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το παιχνίδι.

Ο σχεδιαστής σε ερώτηση, αν του λείπει η Ευαγγελία από την παρουσίαση του My Style Rocks απαντά χωρίς περιστροφές, όπως το ίδιο κάνει και όταν καλείται να συγκρίνει τις δύο παρουσιάστριες.

Η Ευαγγελία Αραβανή σάς λείπει;

Όχι, διότι μιλάμε κι έχουμε επαφή. Ήμασταν γνωστοί και συνεργάτες και πριν από το παιχνίδι και, μετά την περσινή σεζόν, αυτό δεν άλλαξε καθόλου. Είμαστε πλέον φίλοι και συνεχίζουμε να έχουμε σχέσεις.

Εσείς, ωστόσο, ποια προτιμάτε στο τιμόνι της παρουσίασης του «My style rocks», την Κωνσταντίνα ή την Ευαγγελία;

Είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες! Η μόνη τους ομοιότητα είναι τα ξανθά μαλλιά, τα ανοιχτόχρωμα μάτια και η ομορφιά. Αν και στην εμφάνιση διαφέρουν πολύ! Από εκεί και πέρα, δεν μοιάζουν στον χαρακτήρα. Έχουν διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα και θα ήταν άδικο να τις συγκρίνω. Για μένα, δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν λέω ότι η μία είναι καλή, ενώ η άλλη όχι. Θέλω να πω ότι είναι δύο πλάσματα πολύ διαφορετικά.