Στάθης Ψάλτης: Η εκπρόσωπος της οικογένειάς του απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό

Στάθης Ψάλτης: Η εκπρόσωπος της οικογένειάς του απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό

Πολλά τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη. Η υγεία του ηθοποιού μπορεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όμως πολλά κυκλοφόρησαν για το θάνατό του.

Η Μαίρη Βιντιάδου, ως εκπρόσωπος της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη ενημέρωσε ότι τα δημοσιεύματα έφεραν μεγάλη αναστάτωση στους συγγενείς και τους φίλους του ηθοποιού η υγεία μάλιστα του οποίου όλο και βελτιώνεται.

Αναλυτικά έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί απο την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα απο όλους.

Με εκτίμηση

ΜΑΙΡΗ ΒΙΝΤΙΑΔΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΨΑΛΤΗ»