Σεξ στη θάλασσα | Διάβασε και… πράξε αναλόγως…

Σεξ στη θάλασσα | Διάβασε και… πράξε αναλόγως…

Είναι ο ήλιος, είναι το καλοκαίρι, είναι οι διακοπές, η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας…

Ωραία η ιδέα για σεξ μέσα στη θάλασσα. Έχει τα υπέρ του, έχει όμως και κάποια σημεία που πρέπει, λένε οι ειδικοί, να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας…

Τα υπέρ

Στα υπέρ μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα παραπάνω. Με λίγα λόγια, εδώ ανήκει το μυαλό. Το εγκεφαλικό παιχνίδι, η σκέψη, η αίσθηση, η φαντασία. Το παραμύθι…

Τα κατά

Εδώ, ανήκει η πραγματικότητα. Και μην περιμένεις να ακούσεις ως πρώτο επιχείρημα τη γνωστή φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσεις με τον άλλον.

Αυτό είναι μύθος, σύμφωνα με τον γυναικολόγο, Θεόδωρο Φυτρόπουλο, ο οποίος είναι κατηγορηματικός στο ότι αποκλείεται να «κολλήσεις». Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στα ζώα.

Θα ακούσεις όμως όμως τη φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα μπορείς να «κολλήσεις» διάφορα μικρόβια.

«Σκέψου ότι με τη διείδυση του πέους διοχετεύεται στον κόλπο σου και θαλασσινό νερό το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς που δεν υπάρχει λόγος να κατοικοεδρεύουν στο σώμα σου» σημειώνει ο γυναικολόγος.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ταλαιπωρηθείς από
κολπίτιδες και τραχηλίτιδες».

  • Όσο για την ηδονή;
    Είναι όλα και πάλι μόνο στο μυαλό και στο concept. Πουθενά αλλού. Το τεκμηριώνει και η επιστήμη.

«Το υγρό στοιχείο είναι άκρως ερωτογενές. Στη θάλασσα όμως η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση» διευκρινίζει ο κ.Φυτρόπουλος.

«Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου. Και ως γνωστόν όσο λιγότερο υγρός είναι ο κόλπος τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών».

Η χαριστική βολή

Το σεξ στη θάλασσα προϋποθέτει απουσία προφύλαξης και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό και άκρως επικίνδυνο.

Γιατί πως θα βάλεις το προφυλακτικό μέσα στο νερό; Άσε που όπως λέει και ο γυναικολόγος είναι εντελώς ανούσιο.

Πηγή: tlife