«Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν είχα ένα τροχαίο ατύχημα όπου ακρωτηριάστηκε το δεξί μου πόδι»

"Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν είχα ένα τροχαίο ατύχημα όπου ακρωτηριάστηκε το δεξί μου πόδι"

Η σημερινή ημέρα θύμισε στον Μιχάλη Σεΐτη, εικόνες και στιγμές, τις οποίες, όσα χρόνια και να περάσουν, δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ από τη μνήμη του.

Ο Παραολυμπιονίκης, με αφορμή το ατύχημα που είχε με την μηχανή του και τον ακρωτηριασμό του ποδιού του πριν 5 χρόνια, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν είχα ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανή όπου ακρωτηριάστηκε το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο. Ακούγεται σκληρό και όντως είναι σκληρό και βίαιο. Το θέμα είναι πως χειρίζεσαι μια φαινομενική ατυχία. Εγώ προσωπικά το είδα σαν να ήταν η τυχερή μου μέρα και έτσι ήταν. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα και αφού δεν είναι, νιώθω ειλικρινά ευγνώμων. Με αρκετή ενέργεια, δύναμη, πίστη στον εαυτό μου, στήριξη από την οικογένεια μου και καλούς ανθρώπους που έστειλε στο πλάι μου το σύμπαν ή ο θεός ή όπως θέλει ο καθένας το ονομάζει, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να είμαι ευτυχισμένος. Αυτά τα γράφω για σένα που έχεις ανάγκη από ένα κίνητρο να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρα σου. Η συμβουλή μου είναι: Κυνήγα αυτό που αγαπάς με όλες σου τις δυνάμεις! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!

Ο φίλος σου Μιχάλης».