Σάσα Σταμάτη: «Έχω απολυθεί στον αέρα της εκπομπής, αλλά έφταιγα…»

Σάσα Σταμάτη: "Έχω απολυθεί στον αέρα της εκπομπής, αλλά έφταιγα..."

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Σάσα Σταμάτη, μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, για τη στιγμή της καριέρας της, που θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, παραδέχτηκε πως την περίοδο που βρισκόταν στο Mega, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, είχε ενημερωθεί on air για την απομάκρυνσή της και το τέλος της συνεργασίας της.

«Εγώ έχω απολυθεί στον αέρα της εκπομπής, στο Mega, δεν θυμάστε; Έφταιγα, ok, γιατί θέλω να είμαι και δίκαιη, γιατί ότι λάθη έχω κάνει, τα έχω πληρώσει όλα στη ζωή μου. Είχα πει μια χοντράδα και ακούω στο ακουστικό έναν συγκεκριμένο άνθρωπο να λέει, «Ή εγώ ή αυτή», έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Εκείνος μου είπε στο ακουστικό, «Σήκω και φύγε τώρα». Δεν το συζητήσαμε ποτέ. Ευχαριστώ τη Φαίη και τον Γιώργο γιατί έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν γινόταν με τίποτα να γυρίσω. Το συγκεκριμένο άτομο είχε πάρει τηλέφωνο τους ανθρώπους που είχαν υψηλές θέσεις. Την επόμενη χρονιά γύρισα, χάρης της Φαίη τον Γιώργο και την Έλενα Κατραβά» αποκάλυψε η Σάσα.