Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείτε: “Στα 17 μου έμπλεξα με μια 35αρα και σπιτώθηκα μαζί της! Παράτησα σχολείο, σπίτι…”

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείτε: “Στα 17 μου έμπλεξα με μια 35αρα και σπιτώθηκα μαζί της! Παράτησα σχολείο, σπίτι…”

Στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Στηβ Ντούζος, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που έκανε ποτέ για έναν έρωτα.

Είσαι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα;

Ανέκαθεν!

Τι ακραίο έχεις κάνει στη ζωή σου για έναν έρωτα;

Στα δεκαεφτά μου είχα μπλέξει με μια τριανταπεντάρα και παράτησα σχολείο, δουλειές, σπίτι και πήγα και σπιτώθηκα μαζί της για καμιά εβδομάδα στην Αμερική. Με δωροδόκησε ο Ντούζος και έληξε αυτό. Μου κούνησε τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου που… κυνηγούσα έναν χρόνο για να το αγοράσω! Πήρα τα κλειδιά και ξέχασα την γκόμενα.

Τα τατουάζ σου συμβολίζουν κάτι;

Αυτά που έκανα στα δεκατέσσερα και τα δεκαεφτά ήταν της πλάκας. Αυτά που κάνω μετά τα τριάντα μου συμβολίζουν κάτι. Το πιο αγαπημένο δεν το έχω κάνει ακόμα. Θέλω να κάνω δύο μεγάλα, ένα στο στήθος και ένα στην πλάτη. Θέλω να κάνω τα πορτρέτα του πατέρα μου και της μητέρας μου και θέλω να κάνω και κάτι πάνω μου που να μην είναι τα παιδιά μου, αλλά να συμβολίζει την οικογένειά μου… Κάτι σε καρτούν, ίσως.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather