Παίκτες του Survival παραδέχονται: «κάνουμε τρίο!»

Παίκτες του Survival παραδέχονται: «κάνουμε τρίο!»

Aυτές τις μέρες να δίνουν αγώνα επιβίωσης στην Κουρούτα, παρόλα αυτά δύο μέλη από την ομάδα των διάσημων του Survival Secret αποκαλύπτουν σε πρόσφατη συνέντευξή τους τις «περιπέτειές» τους στο κρεβάτι, με αποκορύφωμα ότι κάνουν τρίο!

«Ακραία τα λες αυτά; Αυτά είναι ρουτίνα!», λένε, στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, οι Droulias Brothers, ο Ηλίας και ο Κωνσταντίνος, όταν ρωτούνται αν οι θαυμάστριες τους ζητούν ακραία πράγματα, όπως το τρίο.

Μάλιστα, τα δύο αδέρφια δεν διστάζουν να γίνουν πιο περιγραφικά, με τον Κωνσταντίνο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «και δύο άντρες -μία γυναίκα και δύο άντρες- και δύο γυναίκες. Και ένας άντρας, δύο γυναίκες!»,

«Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όποιος έχει πει ότι έχει φτάσει σε μια ηλικία και δεν έχει κάνει τρίο είναι ψεύτης. Θεωρώ ότι όλοι μας στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή έχουν περάσει έστω μία στιγμή σε ένα κρεβάτι με δύο γυναίκες ή με δύο άντρες. Ειδικά του χώρου. Υπάρχει μια σοβαροφάνεια την οποία σιχαίνομαι. Είναι sex, βιολογική ανάγκη. Και τι έγινε;», συνεχίζει και συμπληρώνει: «ο άνθρωπος είναι σαν το ζώο. Αν σου έρθει η όρεξη και έχει την ίδια όρεξη και το άλλο φύλο γιατί να μη γίνει; Δεν το καταλαβαίνω. Είναι ντροπή να κρύβεται ο άντρας. Σοβαροφάνεια και πουριτανισμοί!»