«Πήγα σε ψυχολόγο και ρωτάω και παιδοψυχολόγο»

«Πήγα σε ψυχολόγο και ρωτάω και παιδοψυχολόγο»

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Λένας Μαντά, «Ζωή σε πόλεμο», βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μέσω συνέντευξης του προσπάθησε να αποκωδικοποίησει λέξεις της συγγραφέα και συναισθήματα αλλά και να δει τα δικά του λάθη ως γονιός.

Ο Γρηγόρης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο βιβλίο, είπε για δικά του βιώματα αλλά και για το άγχος που έχει για τη σωστή ανατροφή του 4,5 ετών γιο του.

«Τώρα που έγινα πατέρας καταλαβαίνω τους γονείς μου. Είναι δύσκολος να συγκρατήσεις τα παιδιά από τα όρια. Τα δώρα που δεν σταματάνε να ζητάνε. Τώρα θέλουν κάθε δυο μέρες δώρα. Θέλω να μάθει ο γιος μου να απολαμβάνει αυτά που έχει. Πληγώνομαι όταν δεν κάνω το χατίρι στον Αναστάση. Μπορεί να πληγώνομαι, αλλά του κάνω καλό. Πήγα σε ψυχολόγο και πηγαίνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ρωτάω και παιδοψυχολόγους. Και τι πρέπει να κάνω ρωτάω. Πιστεύω πάρα πολύ στους ψυχολόγους και στους παιδοψυχολόγους. Πιστεύω ότι έχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα να σου πουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.