Πέτρος Κουσουλός: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένει

Πέτρος Κουσουλός: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένει

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του περνάνε, ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαφειροπούλου. Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του δεύτερη κόρη τους.

Οι δύο τους πριν από εννέα μήνες απέκτησαν την πρώτη τους κόρη και τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία για να υποδεχτούν τη δεύτερη πριγκίπισσα τους.

«Είναι για τη γυναίκα μου λίγο δύσκολο. Βοηθάω όσο μπορώ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, γιατί η Όλγα είναι στον έκτο μήνα. Η εγκυμοσύνη της ήταν σοκ. Όταν το μάθαμε, η μικρή μας ήταν τριών μηνών. Θα ζοριστούμε το καλοκαίρι, αλλά θα τα καταφέρουμε. Όλα καλά, γιατί θα μεγαλώσουν μαζί. Και τα έχουμε έτοιμα όλα. Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια. Δύο στα δύο. Νιώθω σαν να βιώνω ντεζαβού. Λες και στη ζωή μου επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά στο τρίτο η γυναίκα θα με χωρίσει. Δεν το έχουμε βρει το όνομα. Από την οικογένειά μας θα επιλέξουμε μάλλον, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα», είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εφημερίδα Real Life.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, ο δημοσιογράφος και η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια κοσμημάτων, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα πέρυσι την άνοιξη και με αυτό το παιδί θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή τους ευτυχία.