Πέμπτη φορά έγκυος η Ολυμπία Χοψονίδου;

Πέμπτη φορά έγκυος η Ολυμπία Χοψονίδου;

Την επιθυμία τους να αποκτήσουν πέμπτο παιδί ετοιμάζονται να κάνουν πραγματικότητα ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς η πρώην Σταρ Ελλάς είναι ξανά έγκυος!

«Εγώ δεν θέλω άλλο, αλλά η γυναίκα μου που είναι Πόντια θέλει και πέμπτο!», είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου δύο χρόνια ο μπασκετμπολίστας στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα του αποδείχθηκε προφητική.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Χαρακτηριστικά η ελληνική εκδοχή του επίσημου site της Ευρωλίγκα, euroleague.sport.24, χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Για τον… μπασκετόκοσμο, η είδηση της εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου ήταν πάντα ένα πραγματικά σπουδαίο νέο. Βλέπετε, κάθε φορά που η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται να φέρει έναν νέο άνθρωπο στον κόσμο, ο άντρας της μεγαλουργεί. Λέτε να γίνει και φέτος κάτι παρόμοιο; Η Ολυμπία είναι έγκυος για πέμπτη φορά και όλοι ελπίζουν πως το γούρι θα είναι και φέτος εκεί, για να γράψει ο Βασίλης Σπανούλης ξανά ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια Σπανούλη θα μεγαλώσει σύντομα κατά ένα μέλος, τo ζευγάρι όμως δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather