Ο Tyler Henry πρόβλεψε την δραματική εξέλιξη στη σχέση της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson

Ο Tyler Henry πρόβλεψε την δραματική εξέλιξη στη σχέση της Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson

Ο Tyler Henry πρόβλεψε ότι θα υπήρχε ένα δράμα μεταξύ της Khloe Kardashian και του φίλου της Tristan Thompson

Δύο μέρες πριν η Khloe φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Tristan υπήρξαν πολλές αναφορές που ισχυρίστηκαν ότι την είχε απατήσει με άλλες γυναίκες, το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Σε ένα επεισόδιο του «Medium του Hollywood» με τον Tyler Henr, ο Henry μιλάει με την Khloe για την ερωτική της ζωή και εκφράζει κάποια ανησυχία για το γεγονός ότι διατηρεί μια σχέση μεγάλων αποστάσεων με τον Tristan, ο οποίος ζει στο Κλίβελαντ και ο οποίος από την αρχή της σχέσης τους έχει χωρίσει το χρόνο μεταξύ της πόλης του και του Λος Άντζελες.

«Για σένα, πραγματικά αισθάνομαι ότι η αγάπη δεν είναι η περιοχή αυτή τη στιγμή που φτάνει στο αποκορύφωμά της», λέει ο Tyler. «Έτσι, μια από τις προκλήσεις που έρχονται είναι μια παραπομπή που τελικά είναι απομακρυσμένη αλλά με φυσική έννοια. Αυτό που έρχεται είναι κυριολεκτικά, βλέπω ένα ρολόι … και είναι συμβολικό να λέει βασικά ότι ένα πρόγραμμα, ή δύο δεν θα ήταν ιδανικό για μια συνεκτική σχέση Αν έχουμε δύο άτομα τα οποία και τα δύο είναι πολύ καθοδηγημένα, κάνουν τα δικά τους πράγματα, το συναίσθημα είναι, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε αρκετό χρόνο για μια σχέση για να μπορούμε να έχουμε αυτό και αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση αν δύο άτομα έχουν κίνητρα και δεν είναι απαραίτητα πάντα μαζί φυσικά με το πού πηγαίνουν «.

«Θα έλεγα, για την παρούσα κατάσταση, εφ ‘όσον μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η απόσταση δεν θα καταλήξει να είναι ένα ζήτημα, είμαστε εντάξει», καταλήγει το medium.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather