Ο Mr. Big είναι υπαρκτό πρόσωπο

Ο Mr. Big είναι υπαρκτό πρόσωπο

Μπορεί η Carrie Bradshaw να ήταν η βασική πρωταγωνίστρια του Sex and the City, ωστόσο η πλειονότητα των γυναικών είχαν «κόλλημα» με τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, Mr. Big, τον οποίο ενσάρκωσε ο Chris Noth.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το τέλος του Sex and the City έγινε η αποκάλυψη για τον Mr. Big. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν προϊόν μυθοπλασίας όπως αποκάλυψε η συγγραφέας του βιβλίου από το οποίο εμπνεύστηκε η σειρά.

Η Candace Bushnell δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η πρωταγωνίστρια του σεναρίου της δεν θα έπρεπε τελικά να μείνει με τον μεγάλο της έρωτα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την ίδια και το δικό της Mr. Big. Η ίδια εξομολογήθηκε πως το 1995 γνώρισε τον δικό της «Mr. Big», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ron Galotti!

https://www.instagram.com/p/BE3X9IGlYCW/

Πρόκειται για τον πρώην εκδότη της Vogue και του GQ, ο οποίος κατέληξε απολυμένος και λίγο αργότερα αποφάσισε να ζήσει μία λιγότερο flashy ζωή στο Vermont. Οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση παρά το γεγονός ότι ο Galotti είχε στο ενεργητικό του έναν αποτυχημένο γάμο με την εκδότρια της «Hearst», Donna Kalajian.

Πρόκειται για έναν άντρα πολύ… ζωηρό με πολλές απιστίες στο ενεργητικό του. Μία από τις πρώην συντρόφους του ήταν και το μοντέλο Janice Dickinson, την οποία συναντούσε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος! Εκείνη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως για χάρη του άντρα αυτού εγκατέλειψε τον Sylvester Stallone.

Bushnell και Galotti έβγαιναν επί έναν χρόνο πριν το οριστικό τέλος, το οποίο πιθανότατα έδωσε η συγγραφέας. Τότε, έγραψε για την εμπειρία της στη στήλη της στην εφημερίδα «New York Observer» ακριβώς όπως έκανε η Carrie στη δική της στήλη «Sex and the City»!

Πώς όμως προέκυψε το κωδικό όνομα «Mr. Big»; Η Candace Bushnell απαντά: «Ήταν ένας από αυτούς τους Νεοϋορκέζους με την μεγάλη προσωπικότητα. Απλά τον παρατηρούσες με το που έμπαινε σε ένα δωμάτιο. Ήταν ο Mr. Big»!