Ο James Franco κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο James Franco κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Δύσκολες στιγμές για τον James Franco, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών. Οι τέσσερις εξ αυτών ήταν και μαθήτριές του.

Οι πέντε γυναίκες μιλάνε για το πώς ο ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής εκμεταλλεύτηκε τη δύναμή του ως καθηγητής με πιο… ερωτικούς τρόπους. Η Sarah Tither-Kaplan, πρώην μαθήτρια της υποκριτικής όπου δημιούργησε ο Franco, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός μία φορά έδιωξε τους φρουρούς κατά τη διάρκεια που γύριζαν σκηνή με στοματικό σεξ. «Δεν λες όχι σε αυτόν τον τύπο», σημείωσε.

Δύο από τις μαθήτριες φρόντισαν να παραδεχτούν, πως ο James Franco συχνά εκνευριζόταν όταν εκείνες δεν δέχονταν να συμμετάσχουν στα γυρίσματα topless.

Ο James πριν λίγες ημέρες αρνήθηκε ότι κινήθηκε σεξουαλικά προς συνάδελφο ή μαθήτρια του. Από την πλευρά του ο συνήγορος του Michael Plonsker, αρνήθηκε μία προς μία τις κατηγορίες των γυναικών, παραθέτοντας τις προ ημερών δηλώσεις του ηθοποιού στο The Late Show With Stephen Colbert.

Ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στο late night είχε φροντίσει να αρνηθεί κάθετα όσα είχαν γραφτεί για το πρόσωπό του στο Twitter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather