Ο Harry και η Meghan Markle συνεχίζουν να σπάνε το πρωτόκολλο

Ο Harry και η Meghan Markle συνεχίζουν να σπάνε το πρωτόκολλο

Αποφασισμένοι να σπάσουν το βασιλικό πρωτόκολλο και στον γάμο τους φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, με το Παλάτι να ανακοινώνει μία απόφαση του ζευγαριού για τους καλεσμένους που… ξάφνιασε.

Ο πριγκιπικός γάμος θα γίνει στις 19 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor και εκτός από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και στενούς φίλους, ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να καλέσουν στην τελετή και… 2.640 πολίτες!

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Παλατιού, το ζευγάρι θέλει η ξεχωριστή αυτή ημέρα «να διαμορφωθεί έτσι που να επιτρέπει στο κοινό να νιώσει επίσης μέρος των εορτασμών», καθώς «η περίσταση θα είναι μια στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες και τον χαρακτήρα της νύφης και του γαμπρού».

Οι πολίτες που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την άφιξη των μελλόνυμφων και των υπόλοιπων καλεσμένων αλλά και την γαμήλια άμαξα όταν αναχωρήσει από το κάστρο, μέσα στο οποίο θα μπουν 1.200 άτομα. Οι εν λόγω πολίτες θα είναι από διάφορα υπόβαθρα και ηλικίες, μεταξύ των οποίων 200 άτομα από φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς με τα οποία σχετίζεται στενά το ζευγάρι, 100 μαθητές από δύο τοπικά σχολεία και 530 άτομα από τα βασιλικά ιδρύματα The Royal Households και Crown Estate.