Ο Τζώνη Καλημέρης στο Epsilon

Ο Τζώνη Καλημέρης στο Epsilon

Ο Τζώνη Καλημέρης και επισήμως στο Epsilon. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο Epsilon TV με σκοπό να γνωρίσει το ανθρώπινο δυναμικό, να δει τις εγκαταστάσεις και να έχει μια πρώτη επαφή με τα νέα του καθήκοντα.

Τον Τζώνη Καλημέρη ξενάγησε στις εγκαταστάσεις ο διευθυντής του καναλιού, Ed Hall. Παράλληλα βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από το σταθμό που αναφέρει:

Ο Τζώνη Καλημέρης νέος Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon TV.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV καλωσορίζει τον κ .Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαίου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Έχοντας διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ο κ. Τζώνη Καλημέρης, με την παρουσία του, θα συμβάλει καθοριστικά στην εκ βάθρων ανασυγκρότηση του τηλεοπτικού σταθμού, ώστε τους αμέσως προσεχείς μήνες να οδηγηθεί με επιτυχία στη νέα ιστορική του εποχή.

Το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκφράζει την απόλυτη πεποίθηση πως σε στενή συνεργασία με την κορυφαία ομάδα που διαμορφώνεται σταδιακά στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως με σκληρή δουλειά, θα επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα.