Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για την καλοκαιρινή περιοδεία της Μαντάμ Σουσού αποκλειστικά στο Gpop.gr!

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για την καλοκαιρινή περιοδεία της Μαντάμ Σουσού αποκλειστικά στο Gpop.gr!

Συνέντευξη: Μάριος Κωνσταντόπουλος

Σε ένα ευχάριστο και καλοκαιρινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της παράστασης που έσπασε ταμία το φετινό χειμώνα και κέρδισε κοινό και κριτικούς.

Ο λόγος φυσικά για την Μαντάμ Σουσού, που με αφορμή την έναρξη της περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα όλοι οι συντελεστές συναντήθηκαν με τους δημοσιογράφους για να παρουσιάσουν τις αλλαγές που έχουν κάνει.

Το Gpop.gr βρέθηκε εκεί και μίλησε αποκλειστικά με το νέο μέλος της ομάδας, τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο έργο, πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό η περιοδεία αλλά και τι άλλο έχουμε να περιμένουμε απο εκείνον.

Η Μαντάμ Σουσού ξεκινάει σε καλοκαιρινή περιοδεία! Πως νιώθετε για αυτή τη νέα σας δουλειά;

Πολύ χαρούμενος, είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, μπαίνω σε μία παράσταση που έσκισε το χειμώνα με συνεργάτες που τους αγαπάω και σαν φίλους τους περισσότερους.Πολύ ευτυχής στιγμή που θα παίξω και με την Δήμητρα και θα ανέβουμε μαζί στη σκηνή, πάρα πολύ ωραία.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στο έργο;

Είναι ο Σταθόπουλος, ο κολλητός του Κατακουζηνού, ήμαστε αυτοί που εξαπατάμε την Μαντάμ Σουσού και της  τρώμε τα λεφτά δυστυχώς. (γέλια)

Πως σας προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Όπως προκύπτουν όλες, χτυπάει το τηλέφωνο σου και σου γίνεται μία πρόταση!

Εσείς σαν Πέτρος Λαγούτης βρίσκεται κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνεται;

Όχι, όχι αλλά σε όλους τους ρόλους αυτό είναι το ενδιαφέρον.Να σκάψεις και να βρείς αν έχεις κοινά στοιχεία, να βρείς εκείνους τους τρόπους, τα κλειδιά, που θα μπορούσες να πατήσεις πάνω στο καμβά αυτού του ρόλου.

Για έναν ηθοποιό πόσο δύσκολο είναι μια καλοκαιρινή περιοδεία; Διότι φεύγει από το σπίτι του και βρίσκεται συνέχεια στο δρόμο!

Είναι πολύ δύσκολο για πολλά πράγματα όπως λες, ταξιδεύεις συνέχεια, υπάρχει κούραση, υπάρχει ταλαιπωρία, υπάρχουν αυτά, αλλά από την άλλη είναι ευχάριστο γιατί σε βλέπει κόσμος που δεν έχει την ευκαιρία να σε δει συχνά από κοντά και όλη αυτή η κούραση στην ξεπληρώνει η αγάπη του κόσμου οπότε αυτό είναι ευχάριστο.

Μετά το τέλος αυτής της περιοδείας, τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από εσάς;

Μετά την περιοδεία θα βρεθούμε με την Μαντάμ Σουσού από τον Νοέμβρη μέχρι τα μέσα Γενάρη, για δυο μήνες περίπου στην Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα Δευτέρα και Τρίτη θα είμαι στο Θέατρο Ήβη στο Toc Toc με τον Κώστα Σπυρόπουλο πάλι, που το παίξαμε και φέτος με μεγάλη επιτυχία!

Ο Πέτρος Λαγούτης με τον δημοσιογράφο του site μας Μάριο Κωνσταντόπουλο

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Λαγούτη και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην περιοδεία της Μαντάμ Σουσού

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather