Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για τη σχέση του με τη Σοφία Φυρού

Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για τη σχέση του με τη Σοφία Φυρού

Συνέντευξη στο Thema People και στον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, ενώ αποκάλυψε πως η συνοδηγός του οχήματος, Σοφία Φυρού, είναι απλά φίλη του.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας είπε:

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της. Αν δείτε την καμπίνα του αυτοκινήτου, η θέση του συνοδηγού είναι εξαφανισμένη. Αν δε φορούσα ζώνη, με τέτοιο μπαμ το σώμα μου θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου και πιθανότατα θα ήταν διαμελισμένο και θα μαζεύαμε κομματάκια στην παραλιακή.

Μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω τι συνέβη με την φίλη μου, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που οδηγούσε, για το αν αντέδρασε σωστά ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να δω καλά τι συνέβη. Και όταν είσαι στο αυτοκίνητο ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είχε πιει, δεν νύσταζε, δεν την πήρε ο ύπνος. Η οδηγός λέει ότι υπήρξε ένα αυτοκίνητο που μας έκλεισε. Εγώ είδα ένα αυτοκίνητο να περνά πολύ κοντά μας όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κράσπεδο. Μπορώ να πω μόνο αυτά που είδα».