Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδίδει μαθήματα επιβίωσης και αυτοβελτίωσης

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδίδει μαθήματα επιβίωσης και αυτοβελτίωσης

Στη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, το Τατουάζ, το νέο του επαγγελματικό βήμα αλλά και για το λόγο που ο ίδιος θεωρεί πως το Survivor 2 δεν είχε την ανάλογη επιτυχία.

«Το δεύτερο Survivor δεν το είδα. Οι λόγοι ήταν πολλοί. Είχα πάρα πολλές υποχρεώσεις εκείνη την ώρα γιατί τα γυρίσματα μας τραβούσαν μέχρι αργά, όταν ήμουν σπίτι έβλεπα Τατουάζ γιατί έπρεπε να βλέπω εμένα και τους υπόλοιπους συντελεστές ώστε να βελτιώνομαι. Κάποιες στιγμές ζήλευα. Μου φαινόταν περίεργο κάποιος άλλος να ζει αυτό που έζησα εγώ εκεί. Νομίζω ότι δεν είχε την αντίστοιχη επιτυχία γιατί ήταν το 2. Το 1 ήταν καινούργιο. Και εμείς αν πάμε στο τρία διαφορετικοί θα είμαστε. Ήταν δύσκολο το έργο όλων των ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν το 2 και για τα παιδιά πίσω από τις κάμερες και για τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με το 1 και οτιδήποτε έχει να κάνει με το 1 και αυτομάτως υπήρξε η σύγκριση», εξήγησε ο Ντάνος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όμως μίλησε και για το επόμενο βήμα του, έγραψε την αυτοβιογραφία του, κάνει σεμινάρια επιβίωσης σε επιχειρήσεις ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην ομιλία του Antony Robbins, κορυφαίου ομιλητή NLP, ως guest.