Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για το βιβλίο που γράφει και την απόφασή του να παίξει στο «Τατουάζ»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για το βιβλίο που γράφει και την απόφασή του να παίξει στο «Τατουάζ»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor και εκτός από το παιχνίδι επιβίωσης μίλησε για τον ίδιο. Η Ντορέττα μετά την ανάλυση για το Survivor ξεκίνησε να τον ρωτάει για τον ίδιο, αλλά και την απόφαση να μπει στο «Τατουάζ».

«Αρχικά το είδα ως πρόκληση και δεν το φοβήθηκα. Είχαμε κάνει συζητήσεις με την παραγωγή και το κάναμε πραγματικότητα, σκεπτόμενος ότι είναι μεγάλη ευθύνη ότι βρίσκεται το σήριαλ στη θέση που βρίσκεται. Θα προστατευθούμε αναλόγως, για να προσφέρω και εγώ και να ανταποκριθώ αναλόγως», είπε ο Ντάνος και εξήγησε πως οι άνθρωποι της παραγωγής προσαρμόζουν το ρόλο πάνω στον ίδιο για να το στηρίξει και καλύτερα.

«Οι κριτικές είναι για την κίνησή μου και όχι για το αποτέλεσμα. Όμως η κίνηση δεν έγινε για να πάρω τη θέση κάποιου ηθοποιού, αλλά για να δω το δικό μου μέλλον», φρόντισε να διευκρινίσει και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται κάτι περισσότερο στον χώρο της υποκριτικής. «Δεν έχω σκεφτεί κάτι για το διάστημα μετά τη συνεργασία που έχω συμφωνήσει. Μου αρέσει να κάνω σταθερά βήματα και σιγά-σιγά. Είναι πολύ μακριά να σκέφτομαι οτιδήποτε μακριά από αυτό».

Ωστόσο αυτό που συζητιέται έντονα είναι το βιβλίο που ετοιμάζει ο ίδιος. Εκτός της σειράς ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να κάνει τα σεμινάρια life coaching. Το βιβλίο του Ντάνου πρόκειται να κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα, ενώ αποκάλυψε ότι ένας από τους τίτλους που σκέφτονται είναι «Η ζωή ως τον τελικό».