Ο Γιάννης Πλούταρχος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Μεγάλη ευκαιρία θα έχει φέτος το χειμώνα ο Γιάννης Πλούταρχος καθώς θα ανέβει για πρώτη φορά στο θέατρο και πρόκειται για έναν ρόλο που θα του ταιριάζει «γάντι». Συγκεκριμένα φέτος το χειμώνα, ο Γιώργος Βάλαρης ετοιμάζει να ανεβάσει για πρώτη φορά το μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου και της Finos Film, «Γοργόνες και Μάγκες».

Πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να αναλάβουν οι Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Τάσος Κωστής, Αγγελική Λάμπρη, Πέτρος Ξεκούκης και άλλοι. Εκτός όμως αυτών, ο σκηνοθέτης πρόκειται να εμφανίσει σε ρόλους special guest τους Κώστα Βουτσά και Γιάννη Βογιατζή, που είχαν ρόλο στην ομώνυμη ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real αναμένεται να δούμε και τον Γιάννη Πλούταρχο για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι να ερμηνεύει τα κλασσικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Ο Γιώργος Βάλαρης επισήμανε για την παράσταση: «Αποφάσισα να ανεβάσω ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ, που έντυσε με τις έξοχες μελωδίες του ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας. Αποτίω έναν φόρο τιμής στον κορυφαίο δημιουργό Γιάννη Δαλιανίδη με το ανέβασμα αυτό, πράγμα που δεν έκανε κανείς, ούτε καν η πολιτεία».