Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε το ρόλος-έκπληξη που θα υποδυθεί τη νέα χρονιά

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε το ρόλος-έκπληξη που θα υποδυθεί τη νέα χρονιά

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκαν στην εκπομπή το Πρω1νό και μίλησαν στη Φαίη Σκορδά για ολα. Οι δύο ηθοποιοί φέτος πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Παράξενο Ζευγάρι» του Νηλ Σάιμον, στο Θέατρο Ζίνα.

Οι δυο ηθοποιοί μεταξύ άλλων ανέφεραν τα μελλοντικά τους σχέδια, με το Βλαδίμηρο Κυριακίδη να μιλά εκτενώς για το ρόλο που θα αναλάβει την επόμενη χρονιά.

Ο Βλαδίμηρος την επόμενη χρονιά πρόκειται να πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Ματίλντα, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. «Πολύ πιθανό οι περισσότεροι να έχουν δει την ταινία με τον Danny De Vito. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω μιούζικαλ», ανέφερε ο πρωταγωνιστής.

Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως πρόκειται να κάνει γυναικείο ρόλο! Ο λόγος για την αυστηρή δασκάλα miss Trunchbull! «Είναι ιδιαίτερα δύσκολος ρόλος. Τώρα και γυμνάζομαι και να είναι καλά και οι γυμναστές μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τους λογαριασμό του ρόλου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόκειται να κάνει άλμα από τραμπολίνο που θα περάσει πάνω από έναν ίππο και θα κάνει κωλοτούμπα στον αέρα!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather