Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς θα αποχωρήσει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς θα αποχωρήσει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχιστεί το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της Μουρμούρας ήταν ο Ηλίας με τη Μαρίνα δηλαδή ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, μετά την είδηση όμως πως η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά. Θα υπάρξει αντικαταστάτρια του ρόλου; Θα αλλάξει το σενάριο και η τηλεοπτική Μαρίνα θα φύγει; και πολλά ακόμα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού», και μεταξύ άλλων μίλησε για την εξέλιξη του σεναρίου, αποκαλύπτωντας:

«Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν… η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία, αλλά θα φύγει στο Ντουμπάι γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί!», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όσο για τη σχέση του ζευγαριού, όπως δήλωσε ο… Ηλίας θα παραμείνει αγαπισιάρικη και τα συναισθήματα θα είναι πάντα θετικά. «Χωρίζουν αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.