Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μιλάει για τα σχολικά χρόνια, το bullying και την ξαφνική επιτυχία

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μιλάει για τα σχολικά χρόνια, το bullying και την ξαφνική επιτυχία

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Dancing with the stars του ANT1, μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την ξαφνική επιτυχία που γνώρισε.

«Όταν ξεκινήσαμε με τους Boys and Noise, έρχονταν στο σχολείο να με δουν παιδιά που δεν γνώριζα. Με περίμεναν να σχολάσω για να φύγουμε όλοι μαζί. Με πολλούς γνωριστήκαμε καλύτερα και ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν μαθητής λυκείου όταν ξεκίνησα στο συγκρότημα και πιέστηκα κάποιες στιγμές για να συνδυάσω όλες μου τις υποχρεώσεις. Έπεσα στα βαθιά από μικρός, αλλά δεν το μετάνιωσα», ανέφερε τραγουδιστής.

Ο ίδιος άραγε είχε δεχτεί bullying στο σχολείο;

«Δεν είχα κάποιο ροκ όνειρο να ζήσω στα άκρα, δεν μου αρέσουν ούτε με παραμυθιάζουν οι εξτρίμ καταστάσεις. Νομίζω πως υπήρξα καλός μαθητής και επίσης καλός… συμμαθητής. Μπορεί να μη δέχτηκα bullying στο σχολείο, αλλά έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και το έχω σταματήσει. Έμπαινα μπροστά αν αντιλαμβανόμουν κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως θα αντιδρούσα ακόμα κι αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα το ανεχόμουν από φόβο», αποκαλύπτει ο Βαγγέλης.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather