Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ | Περιλήψεις επεισοδίων για την εβδομάδα 8 – 12.1.18

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ | Περιλήψεις επεισοδίων για την εβδομάδα 8 – 12.1.18

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ
Περιλήψεις επεισοδίων για την εβδομάδα 8 – 12.1.18

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Δευτέρα 8/1
Επεισόδιο 67

Ο Τζακ ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της οικογένειας Καρασαββίδη για δείπνο, αλλά εκεί εντελώς αναπάντεχα συναντά την Αθηνά. Η εξέλιξη της βραδιάς επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, καθώς την ίδια στιγμή, ετοιμάζεται να εισβάλει στην οικία Καρασαββίδη και η Έλλη, η οποία είναι αναστατωμένη, μετά τις φήμες ότι ο Ντίνος θα μετακομίσει στην Κούβα. Το ερωτικό ραντεβού του Αλέξανδρου με την Μπέλλα, δε θα έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, ύστερα από το απειλητικό μήνυμα του Θεμιστοκλή, που έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις κινήσεις της συζύγου του. Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς όμως, είναι το ποια ακριβώς σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στον Θεμιστοκλή και τον πατέρα του Αλέξανδρου, Φίλιππο, που και αυτός ανησυχεί από την σχέση του γιού του με την όμορφη Μπέλλα. Ο Γιώργος ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του Τζακ και να γίνει συγκάτοικός του, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίνας, ενώ Πανίκος δέχεται ηλεκτρονικό αίτημα φιλίας από την Σκάρλετ Γιόχανσον…

 Τρίτη 9/1
Επεισόδιο 68

Ο Άπο και ο Λούης, εκμεταλλεύονται την αναστάτωση της Έλλης από την επικείμενη αναχώρηση του Ντίνου για την Κούβα για να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους για την επανάκτηση του στούντιο και φαίνεται να τα καταφέρνουν. Η Αγγελική και η Ιωάννα, μετά την αποτυχία του δείπνου επανασύνδεσης του Τζακ με την Αθηνά, σκαρφίζονται έναν καινούργιο τρόπο για να φέρουν το ζευγάρι και πάλι κοντά. Λένε στην Αθηνά να εντάξει στη δράση της σειράς το χώρο ενός ζαχαροπλαστείου, και προτείνουν να είναι το δικό τους. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στον Τζακ, όσο περισσότερο γίνεται. Η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με ένα στοιχείο του χαρακτήρα του Μπάμπη, που τη βάζει σε σκέψεις. Η Μπέλλα ανοίγεται για πρώτη φορά στον Αλέξανδρο. Τον ενημερώνει για τις απειλές, που δέχεται από τον Θεμιστοκλή και ξεκινούν από κοινού την προσπάθεια για να βρουν την απάντηση στο μυστήριο, που καλύπτει τη σχέση και τη σύνδεσή του με τον Φίλιππο.

Τετάρτη 10/1
Επεισόδιο 69

Η Αθηνά λέει στον Τζακ ότι το δείγμα DNA του μπορεί να μπεί σε διεθνή βάση δεδομένων, που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τους γονείς του, ακόμη και αν βρίσκονται στο εξωτερικό. Όμως, ούτε αυτό δε δείχνει να τον εμποδίζει να μεταναστεύσει στο Ντουμπάι. Γι ‘αυτό και η Ιωάννα με την Αγγελική βάζουν μπροστά τα μεγάλα μέσα για να τα καταφέρουν. Η ιδέα, να γίνονται κάποια γυρίσματα της σειράς, που είναι παραγωγός η Αθηνά, στο ζαχαροπλαστείο τους, εκτός από την Αθηνά, χαροποιεί και τη Μαρίνα, που θέλει να έχει από κοντά τον Γιώργο, αλλά και την Έλλη, που θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ντίνο, που μεταναστεύει. Όμως, οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, αφού ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να κρατήσει σκληρή στάση στο θέμα της Έλλης, η οποία φαίνεται ότι θα του φέρει σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Θεμιστοκλής, από το Ντουμπάι, κλιμακώνει τις απειλές του και προειδοποιεί τη Μπέλλα να απομακρυνθεί από τον Αλέξανδρο, εξαιτίας του πατέρα του.

Πέμπτη 11/1
Επεισόδιο 70

Το σχέδιο της Σάρας να περάσει μια ερωτική βραδιά με τον Τζακ χαλάει, αρχικά από την Αθηνά και την Έλλη και μετά από τον Γιώργο και τη Μαρίνα. Η Έλλη παθαίνει τεράστιο σοκ από την απόρριψη του Ντίνου ενώ η Βίκυ αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Άπο. Όταν ο Λούης πηγαίνει στην Έλλη και της ανακοινώνει ότι ο γιος της παντρεύεται, εκείνη δέχεται τη χαριστική βολή. Ο Αλέξανδρος μαθαίνει από τον Ντίνο λεπτομέρειες για τον Θεμιστοκλή. Η Μπέλλα ζητάει τη βοήθεια του Μπάμπη για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας του Αλέξανδρου. Ο Ντίνος υποπτεύεται ότι ο Σωτήρης παριστάνει τον μετανοημένο και τον θρησκευόμενο για να αναγκάσει την Σάρα να τον απολύσει και να εισπράξει την αποζημίωση του. Ο Πανίκος συνεχίζει το διαδικτυακό φλερτ με την άγνωστη του Ίντερνετ και η Μίκα παθαίνει σοκ, όταν μαθαίνει ποια είναι η νέα κατάκτηση του Μήτσου. Ο Μπάμπης είναι έτοιμος να εξομολογηθεί στην Εύα τη μεγάλη αλήθεια.

Παρασκευή 12/1
Επεισόδιο 71

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να απομακρύνει τη Μίκα από τον εαυτό του και να τη κατευθύνει προς τον Μήτσο. Θεωρεί ότι κοντά του θα είναι ευτυχισμένη και κάνει μια κουβέντα με τον Πανίκο, λέγοντάς του τις απόψεις του. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης βρίσκεται και πάλι στο κέντρο των εξελίξεων. Η Εύα να προσπαθεί να μάθει ποια είναι η αλήθεια που τόσο καιρό της κρύβει, η Μπέλλα προσπαθεί να τον κάνει να κρατήσει το στόμα του κλειστό και τέλος ο Ντίνος τον ψαρεύει για να μάθει σχετικά με τους λόγους της επίσκεψής του στον Φίλιππο. Παράλληλα, η προσοχή ολόκληρης της οικoγένειας Καρασαββίδη, στρέφεται στην Αγγελική. Όλοι επιστρατεύονται για να την βοηθήσουν να προετοιμαστεί για την οντισιόν, που θα περάσει σύντομα, προκειμένου να διεκδικήσει το ρόλο της ζαχαροπλάστισσας, στη σειρά. Η Μπέλλα και η Ιωάννα φαίνεται να είναι αντίθετες σ’ αυτή της την απόφασή, αλλά εκείνη αγνοεί τους πάντες, προκειμένου να γίνει πρωταγωνίστρια.

#antras_oneirwn
Fb page: AndrastwnOneirwnMou