Ο Έκτορας Μποτρίνι απαντά για τη σύγκριση του Masterchef με το Hell’s Kitchen

Ο Έκτορας Μποτρίνι απαντά για τη σύγκριση του Masterchef με το Hell’s Kitchen

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 έρχεται σε λίγες ημέρες με παρουσιαστή και μεγάλο πρωταγωνιστή του Hell’s Kitchen τον Έκτορα Μποτρίνι.

Ο σεφ με ιταλικές ρίζες μίλησε στο Τηλέραμα σχετικά με την πρόκληση στην καριέρα του, τονίζοντας: «Νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο μαγειρικό κόνσεπτ που έχει γίνει ποτέ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και δείχνει πραγματικά τι γίνεται μέσα σε μια κουζίνα».

Η τάση με τις εκπομπές μαγειρικής συνεχίζεται δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση. «Η μαγειρική είναι μέσα στη ζωή μας ούτως ή άλλως. Όλοι μαγειρεύουν σπίτι τους, δηλαδή είναι μικροί σεφ, και αυτό δεν θα πάψει ποτέ», σχολιάζει ο Έκτορας Μποτρίνι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και όσα λέει σχετικά με τη σύγκριση με το MasterChef. «Δεν με αγχώνει καθόλου, γιατί τα δύο κόνσεπτ δεν έχουν καμία σχέση. Εμείς κάνουμε άλλη δουλειά, απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες. Φτιάξαμε από την αρχή ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, που θα λειτουργεί κανονικά, με δύο κουζίνες. Οι συμμετέχοντες θα μαγειρεύουν για το κοινό και συγκεκριμένα για 40 άτομα. Δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό. Αυτό που θα βλέπουμε θα είναι η πραγματικότητα», δήλωσε ο Έκτορας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather