Ολοκληρώθηκε η πιο επική μάχη του Game of Thrones

Ολοκληρώθηκε η πιο επική μάχη του Game of Thrones

Οι fans του Game of Thrones χάρηκαν ιδιαίτερα με τα τελευταία νέα που έγιναν γνωστά για τα γυρίσματα. Η επική σειρά του HBO ολοκλήρωσε ένα από τα πιο ιστορικά επεισόδια, που έχουν γυριστεί ποτέ.

Το επίτευγμα αυτή τη φορά ήταν περισσότερο τεχνικό, με απίθανες λήψεις της κάμερας και εφέ που δεν έχουμε μάθει να βλέπουμε στην τηλεόραση.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία για την 8η και τελευταία σεζόν της σειράς του HBO που είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα, όχι μόνο για τα μεγέθη της σειράς, αλλά και της τηλεόρασης γενικότερα. Ο βοηθός σκηνοθέτη Jonathan Quinlan ανέβασε (και αργότερα κατέβασε) στο λογαριασμό του στο Instagram τη φωτογραφία μιας ευχαριστήριας κάρτας των παραγωγών προς τους συντελεστές που εργάστηκαν για τα γυρίσματα.

Στην κάρτα αναφέρεται ότι τα γυρίσματα κράτησαν 55 συνεχόμενες νύχτες (περισσότερος από τον διπλάσιο χρόνο σε σχέση με τη Μάχη των Μπάσταρδων) και ότι έγιναν στο Τουμ της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου έχει στηθεί το κάστρο του Γουίντερφελ.

Ο ίδιος Κουίνλαν συνόδευσε την φωτογραφία με το εξής κείμενο: «55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο».