Οι The Players και η Minos EMI/Universal στη διεθνή καμπάνια «Help A Dane»

Οι The Players και η Minos EMI/Universal στη διεθνή καμπάνια "Help A Dane"

#helpadane

Βοήθησε και εσύ έναν Δανό!

Οι The Players, το δημοφιλές και ανατρεπτικό boyband της Ελλάδας, συμμετέχουν στη διεθνή καμπάνια «Help A Dane» με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και των μελανωμάτων.

Η εκστρατεία αυτή για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι μια συνεργασία μεταξύ του μη κυβερνητικού οργανισμού «Danish Cancer Society» και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden. Η εκστρατεία στοχεύει στηνπρόληψη του καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντας στους Δανούς να είναι πιο προσεκτικοί στον ήλιο.

Δυστυχώς, η Δανία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος (μελάνωμα) στη Σκανδιναβία, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος του πληθυσμού και την ηλιακή κατανομή.

Help A Dane 2018

Στη φετινή χιουμοριστική καμπάνια του Help A Dane επιλέχθηκαν 5 χώρες από όλον τον κόσμο: Η Ελλάδα,Ταϊλάνδη, η Ιταλία, η Ισπανία, και η Γαλλία. Την Ελλάδα εκπροσωπούν η δισκογραφική εταιρία Minos EMI /Universal με το δημοφιλές boyband «The Players».

  • Ελλάδα (The Players & Universal Music)
  • Ταϊλάνδη (Keng Tachaya & F/8 Production)
  • Ιταλία (Colapesce & THINK I CATTLEYA)
  • Ισπανία (Maneo & O Creative Studio)
  • Γαλλία (Bleu Toucan & Frenzy Paris)

Κάθε χώρα ανέλαβε να φτιάξει το δικό της χιουμοριστικό τραγούδι και βίντεο κλιπ, ώστε να επιστρατεύσει τους ντόπιους να προστατεύσουν τους Δανούς που επισκέπτονται την χώρα τους, από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.Με το τραγούδι ”Οι 3 σωματοφύλακες” οι The Players προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορούμε και εμείς να σώσουμε τους Δανούς από τον καυτό ήλιο!

Έτσι λοιπόν οι The Players, είναι οι… «Τρεις Σωματοφύλακες» των Δανών.

Δες εδώ το βίντεο της καμπάνιας για το 2018
https://www.facebook.com/helpadane/videos/1001463053340066/

Στατιστικά στοιχέια

  • Μέχρι 90% όλων των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος προκαλείται από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία UV από τον φυσικό ήλιο και τις ξαπλώστρες.
  • Η Δανία είναι μια σκανδιναβική χώρα, με λίγες ηλιόλουστες ώρες ετησίως και δείκτη UV που ποτέ δεν ξεπερνά το 7. Στους ηλιόλουστους προορισμούς πιο κοντά στον Ισημερινό, ο δείκτης UV μπορεί να είναι 12-15.
  • Η Δανία έχει την υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης της θανατηφόρας μορφή καρκίνου του δέρματος (μελάνωμα) στη Σκανδιναβία, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος του πληθυσμού και την ηλικιακή κατανομή.
  • Σε παγκόσμια κλίμακα, η Δανία έχει την πέμπτη υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης του μελανώματος. Μόνο η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ελβετία και η Ολλανδία έχουν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης.

Κάνε εγγραφή τώρα στο www.helpadane.com για να μάθεις πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ έναν Δανό!