Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιος του Glee, Mark Salling

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιος του Glee, Mark Salling

Νεκρός βρέθηκε σε ποτάμι του Los Angeles ο ηθοποιός Mark Salling, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του Noah την σειρά Glee, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως αυτοκτόνησε.

Η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει: «Επιβεβαιώνουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί. Ήταν ένας άνθρωπος ευγενής και αγαπητός άνθρωπος. Έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη».

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν κάνουν επίσημα λόγο για αυτοκτονία. Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές στην ιστοσελίδα TMZ, ο ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο, κοντά στην κοίτη του ποταμού που διαρρέει το Sunland, στην περιοχή του Los Angeles όπου διέμενε.

Ο Salling τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κατηγορηθεί για παιδική πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες και 600 βίντεο με υλικό που περιείχε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών, ενώ η ποινή που του είχε καταλογισθεί, θα ξεκινούσε στις 7 Μαρτίου και ήταν τέσσερα με επτά χρόνια φυλάκισης και είκοσι χρόνια σε επιτήρηση.