Ναταλί Κακκαβά: Ο δικός της αποχαιρετισμός στο ΜEGA!

Ναταλί Κακκαβά: Ο δικός της αποχαιρετισμός στο ΜEGA!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Mega έχει αρχίσει καθώς το ΣτΕ αποφάσισε να απορρίψει την αίτηση ακύρωσης του Μεγάλου Καναλιού και των 112 εργαζομένων του κατά της υπ΄ αριθμ. 18/2018 απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία δόθηκε εντολή να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Από την πλευρά της, τον δικό της αποχαιρετισμό στον τηλεοπτικό σταθμό έκανε και η Ναταλί Κακκαβά μέσω instagram, που ήταν επί χρόνια το «κορίτσι του καιρού» του Mega. γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης της:

«Και η αυλαία έπεσε…Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ιδιωτικό κανάλι της χώρας ρίχνει τίτλους τέλους…Ήταν τιμή μου που εργάστηκα εκεί..Που γνώρισα υπέροχους ανθρώπους,μαχητές μέχρι το τέλος…Δεν ξέρω αν κάποιους τους χαροποιεί αυτή η εξέλιξη,σίγουρα όμως κάποιους θα τους κατατρέχουν οι ευθύνες..Γιατί εντέλει όταν έχεις εξουσία,πολιτική ή οικονομική υποτίθεται ότι πρέπει να την ασκείς για το κοινό καλό…Στην περίπτωση του Mega μόνο αυτό δεν έγινε… Κρίμα για τους εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο κυριολεκτικά…Κρίμα για τους τηλεθεατές που ήταν η παρέα τους για 29 χρόνια.. Όσο για τους υπεύθυνους.. Άς κοιμηθούν ήσυχοι… #megamou»

View this post on Instagram

Και η αυλαία έπεσε…Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ιδιωτικό κανάλι της χώρας ρίχνει τίτλους τέλους…Ήταν τιμή μου που εργάστηκα εκεί..Που γνώρισα υπέροχους ανθρώπους,μαχητές μέχρι το τέλος…Δεν ξέρω αν κάποιους τους χαροποιεί αυτή η εξέλιξη,σίγουρα όμως κάποιους θα τους κατατρέχουν οι ευθύνες..Γιατί εντέλει όταν έχεις εξουσία,πολιτική ή οικονομική υποτίθεται οτι πρέπει να την ασκείς για το κοινό καλό…Στην περίπτωση του Mega μόνο αυτό δεν έγινε… Κρίμα για τους εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο κυριολεκτικά…Κριμα για τους τηλεθεατές που ήταν η παρέα τους για 29 χρόνια.. Όσο για τους υπεύθυνους.. Άς κοιμηθουν ήσυχοι… #megamou

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) on