Νέες είσοδοι στο Epsilon

Νέες είσοδοι στο Epsilon

Το Epsilon αναμένεται να μπει ιδιαίτερα δυνατά τη νέα σεζόν.

Το γεγονός αυτό είναι εμφανές από τις κινήσεις που κάνουν οι ιθύνοντες του καναλιού στο έμψυχο δυναμικό. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσλήψεις προσώπων με γνώση της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Για τις δύο νέες εισόδους στο σταθμό, το Epsilon εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση:

Ο Νίκος Αργυρός αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Εpsilon TV. O Νίκος Αργυρός με μακρόχρονη εμπειρία στον τηλεοπτικό χώρο και εκτενή πορεία στον εμπορικό τομέα, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον εμπορικό τομέα ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Έρευνας και Τιμολογιακής Πολιτικής.

Η Χριστίνα Δημητρέλου αναλαμβάνει Head of Creative Media Sales. Η Χριστίνα Δημητρέλου έχει διατελέσει Διευθύντρια Παραγωγής σε επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ από το 2010 κατείχε τη θέση της Creative Media Executive. Η διοίκηση του Epsilon TV τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Με την εμπειρία και τις ικανότητές τους θα συμβάλλουν στη μετάβαση στη νέα εποχή για τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather