Με τσεκούρια μπήκαν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου

Με τσεκούρια μπήκαν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας διαδραματίστηκαν την Παρασκευη στο σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη.

Όπως έγινε γνωστό, ληστές με τσεκούρια μπήκαν στο σπίτι του τραγουδιστή, ενώ ο ίδιος δεν βρισκόταν μέσα, καθώς ήταν στην Κύπρο, λόγω προγραμματισμένης εμφάνισης. Παρόλα αυτά, ενημερώθηκε για το περιστατικό, από την σύζυγο του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε ενοχλημένος από την έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή της οικογένειας του.

«Περίμεναν να φύγει η γυναίκα μου με τον γιο μου για να μπουκάρουν. Με τσεκούρι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Είμαι εξοργισμένος. Είναι τυχεροί που είμαι στην Κύπρο για συναυλία και δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κράτος. Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά χρήματα στο σπίτι. Μας πήραν κοσμήματα και όλα μου τα ρούχα. Αυτά δεν είναι τίποτα, όμως! Ευτυχώς που έλειπε από το σπίτι η σύζυγός μου και ο γιος μου.», είπε.

Τα όσα έγιναν καταγράφηκαν από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather