Μοντέλο κατηγορεί τον David Copperfield ότι τη νάρκωσε και….

Μοντέλο κατηγορεί τον David Copperfield ότι τη νάρκωσε και....

Ακόμα μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από διάσημο άνδρα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής είναι ο David Copperfield, τον οποίο ένα μοντέλο κατηγορεί πως την νάρκωσε και την βίασε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Brittney Lewis, το 1998, όταν ήταν 17 ετών, συμμετείχε σε διαγωνισμό μοντέλων όπου ο ταχυδακτυλουργός ήταν ένας εκ των κριτών και, αφού τελείωσε το event, την κάλεσε να δει από κοντά μια παράστασή του στην Καλιφόρνια, ζητώντας, μάλιστα, άδεια από την γιαγιά της η οποία την συνόδευε.

H Brittney πήγε στο show και εκείνος είχε κανονίσει να μείνει σε διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Μετά την παράσταση, πήγαν για ποτό σε τοπικό μπαρ, όπου τον είδε να ρίχνει κάτι στο ποτό της, το οποίο αργότερα την έκανε να χάσει τις αισθήσεις και την μνήμη της.

«Μετά από λίγε γουλιές, ένιωσα να παραλύω. Θυμάμαι να με γδύνει, φιλούσε το πρόσωπό μου και στη συνέχεια κατέβαινε πιο χαμηλά…», περιγράφει η ίδια στην ιστοσελίδα The Wrap. Αν και δεν θυμάται άλλες λεπτομέρειες, επισημαίνει πως το επόμενο πρωί «με διαβεβαίωνε συνεχώς ότι δεν συνέβη τίποτε επειδή ήμουν ανήλικη. Μου είπε πως δεν υπήρξε διείσδυση. Δεν είδα σπέρμα στο κρεβάτι, αλλά θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει προφυλακτικό».

Η ίδια είχε μιλήσει ξανά για την σεξουαλική κακοποίηση της το 2007, αλλά, όπως αναφέρει, δεν υπήρξε καμία αντίδραση αν και είχε κληθεί να καταθέσει στο FBI. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά, υπήρχε κι άλλη παρόμοια καταγγελία εναντίον του Copperfield, αλλά αποδείχθηκε ψευδής.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather