Μηνύματα οργής για την Victoria Beckham μετά την καμπάνια με το skinny μοντέλο

Μηνύματα οργής για την Victoria Beckham μετά την καμπάνια με το skinny μοντέλο

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Victoria Beckham πόσταρε δύο φωτογραφίες στο Instagram του μοντέλου, το οποίο φορούσε δυο δημιουργίες από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 Victoria Beckham Eyewear.

Η Λιθουανή Giedre Dukauskaite βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, καθώς η εικόνα της προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου στο διαδίκτυο. Όπως ήταν φυσικό η κατακραυγή στο πρόσωπο της Victoria δεν άργησε και τα social media γέμισαν με μηνύματα εναντίον της.

«Αυτή η εικόνα είναι ο λόγος για τον οποίο η ήδη μικροκαμωμένη κόρη μου νομίζει ότι πρέπει να τρώει λιγότερο» έγραψε στο Facebook μια εξοργισμένη μαμά.

«Victoria, σε λατρεύω, αλλά με τα εξωφρενικά ποσά που ζητάς για τα ρούχα σου δεν θα μπορούσες για όνομα του Θεού να αγοράσεις τουλάχιστον ένα σάντουιτς γι’ αυτό το μοντέλο;» έγραψε ένας άλλος θυμωμένος.

Ένας τρίτος πυροβόλησε: «Δεν πρόσεξα καν τα γυαλιά. Το κέντρο της προσοχής ήταν το μοντέλο. Αρρωστιάρικα κοκαλιάρικο! Η Beckham θα έπρεπε να ντρέπεται που προμοτάρει διατροφικές διαταραχές. Η μικρή της κόρη έχει πιο πολύ βάρος από τα μοντέλα της. Ντροπή.»

Η πρώην σταρ της ποπ υπεραμύνθηκε, λέγοντας ότι οι άνθρωποι της που είναι υπεύθυνοι για το casting είναι σε συνεχή επαφή με τα γραφεία μοντέλων για να εξασφαλίζουν ότι η υγεία τους είναι καλή. Δεσμεύτηκε, επίσης, και στην καμπάνια «Healthy is Beauty», στέλνοντας μήνυμα ότι «θα χρησιμοποιεί μόνον μοντέλα των οποίων το βάρος είναι εντός υγιούς πλαισίου. Και σχετικά με τα μοντέλα της, η Victoria πρόσθεσε ότι «είναι νεαρά άτομα, είναι αδύνατα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άρρωστα.»

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του David Beckham βρίσκεται στο στόχαστρο για τα μοντέλα που χρησιμοποιεί καθώς στην αυτοβιογραφία της το 2001 μάλιστα, είχε παραδεχθεί ότι είχε η ίδια αντιμετωπίσει διατροφική διαταραχή.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather