Με μηνύσεις απειλούν Κώνστα – Διαβάτη σε Φουρθιώτη και Epsilon

Με μηνύσεις απειλούν Κώνστα – Διαβάτη σε Φουρθιώτη και Epsilon

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το treiler της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» καθώς οργισμένες με τον Μένιο Φουρθιώτη, είναι η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη, που χρησιμοποίησε σκηνές με τις δυο ηθοποιούς από την σειρά Δύο Ξένοι για να προμοτάρει την εκπομπή του για τη νέα σεζόν.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε για τα Αποκαλυπτικά, οι δύο ηθοποιοί εμφανίζονται σε δύο καρέ να λένε ατάκες από την σειρά του Mega.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καραλή στο labelnews, που επικοινώνησε με τις δύο ηθοποιούς, η εκπομπή δεν ζήτησε την απαιτούμενη άδεια, κάτι που τις έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Συγκεκριμένα οι ίδιες δήλωσαν άγνοια για την παρουσία τους στο τρέιλερ λέγοντας:

«Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Espilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!», ανέφερε η Ντίνα Κώνστα, ενώ η Χρυσούλα Διαβάτη είπε «χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου. Απαιτώ να κατέβει το βίντεο, αλλιώς θα κινηθώ νομικά!».

Σύμφωνα με την νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα, το κανάλι και η εκπομπή όφειλαν να έχουν έγγραφη άδεια των δύο ηθοποιών, ενώ, σε περίπτωση δικαστικής «μάχης», μπορούν να αξιώσουν διόλου ευκαταφρόνητες αποζημιώσεις.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather