Μελίνα Μακρή: «Θυμώνω με τον εαυτό μου που την πάτησα ξανά»

Μελίνα Μακρή: «Θυμώνω με τον εαυτό μου που την πάτησα ξανά»

Πριν από ένα μήνα περίπου η Μελίνα Μακρή κυκλοφόρησε το δεύτερο single της μετά την αποχώρηση της από τους Vegas. Γι αυτό και πολλά άλλα μίλησε η τραγουδιστρια στο περιοδικό People.

«Διένυσα μια περίοδο αναζήτησης. Έψαχνα το ποια είμαι, τι μουσική θέλω να κάνω, με ποιους συνεργάτες. Όλο αυτό με οδήγησε στον Κώστα Καλημέρη, που είναι μάνατζερ και παραγωγός μου. Με καθοδήγησε ώστε να βρω το δρόμο μου, τι μου ταιριάζει. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Θηρίο ήταν το καλύτερο δείγμα από όσα είχαμε γράψει μαζί με τον αδερφό μου, Mark Angelo. Το πιστέψαμε όλοι, όπως και η Cobalt Music, η νέα μου δισκογραφική εταιρεία».

Με αφορμή τον τίτλο αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει την ίδια «θηρίο».

«Στην καθημερινότητά μου είμαι μάλλον ευέξαπτη, δεν δείχνω ψυχραιμία στις δυσκολίες, αλλά σε αυτό με βοηθά ο σύζυγός μου που είναι υπομονετικός και έχει μια πιο αντικειμενική ματιά. Τελευταία φορά που ένιωσα να εξοργίζομαι ήταν με κάποιο ψέμα σε μια συνεργασία μου. Το ψέμα δεν το μπορώ, από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται. Εμπιστεύομαι εύκολα κι όταν απογοητεύομαι εξοργίζομαι, θυμώνω με τον εαυτό μου που την πάτησα ξανά».

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στο Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Μελίνα ετοιμάζεται για την περιοδεία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε 12 πόλεις της Αμερικής και του Καναδά. «Φεύγουμε στις 25 Απριλίου, μία μέρα πριν από τα γενέθλιά μου και γυρίζουμε αρχές Ιουνίου». Η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι με μία μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.