Μεγάλη νίκη για τον «Αύγουστο» των Αθηναϊκών θεάτρων!

Μεγάλη νίκη για τον «Αύγουστο» των Αθηναϊκών θεάτρων!

Δικαίως βγήκε η μεγάλη νικήτρια των Θεατρικών Βραβείων Κοινού για τη σεζόν 2016-2017 η παράσταση «Αύγουστος» που ανεβάζουν τα Αθηναϊκά θέατρο στο Δημήτρης Χόρν.

Την τελετή απονομής ήταν η 19η διοργάνωση του περιοδικού «Αθηνόραμα» με μοναδικούς κριτές το κοινό που ψηφίζει όλα όσα είδε και ξεχώρισε μέσα σε μία σεζόν.

1ο βραβείο καλύτερης παράστασης στον «Αύγουστο» του Τρέισι Λετς, 1ο βραβείο σκηνοθεσίας στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στη Θέμιδα Μπαζάκα που βρίσκεται στο επίκεντρο ενός οικογενειακού τραπεζιού.

Η επιτυχία αυτή συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, καθώς είναι συνέχεια sold out και δύσκολα βρίσκεις διαθέσιμο εισιτήριο.

Η νέα σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς με πρωταγωνιστές τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Κίττυ Παϊταζόγλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη, Αλέξανδρος Λουίζος.

Η υπόθεση:

Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ.

Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται.

Αυτόπτες μάρτυρες της μοναδικής ικανότητας των Γουέστον να αλληλοκατασπαράζονται είναι η νεαρή ινδιάνα οικονόμος Τζόνα και η αδερφή της Βάιολετ, η Μάττυ Φέη, που έxει καταφτάσει μαζί με τη δική της οικογένεια και κατέχει εξίσου καλά την τέχνη της σκληρότητας.

Μία υπόθεση που σε προβληματίζει με το Gpop.gr να παρακολουθεί την παράσταση και για αυτο γράφει τα καλύτερα λόγια! Εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με ωραια μουσική να σε ταξιδεύει, σε κρατάει προσηλωμένο με κομμένη την ανάσα να δεις τι θα εχει η συνέχεια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!