Μάρω Κοντού: «Δεν σχεδιάζω το μέλλον γιατί το μέλλον σχεδιάζει για μένα» Αποκλειστική συνέντευξη!

Μάρω Κοντού: "Δεν σχεδιάζω το μέλλον γιατί το μέλλον σχεδιάζει για μένα" Αποκλειστική συνέντευξη!

Συνέντευξη: Μάριος Κωνσταντόπουλος

Σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν, πρωταγωνιστεί η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου, Μάρω Κοντού.

Τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» αναβιώνουν στο σανίδι 60 χρόνια μετά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λάκη Λαζόπουλου. Η ίδια έχει αναλάβει το ρόλο της αυστηρής διευθύντριας στο σχολείο που κάνει τις αταξίες της, η Λίζα Πετροβασίλη.

Η Μάρω Κοντού, μίλησε αποκλειστικά στο GPOP.GR για το αν θα επέστρεφε στο κινηματογράφο, για το ρόλο της στο θέατρο Ήβη, για το γάμο που έχει μείνει στη καρδιά της και χωρίς κανένα κόμπλεξ μας αποκαλύπτει και την ηλικία της.

Χτυποκάρδια στο θρανίο, πως είστε για αυτή τη παράσταση; Πώς νιώθετε;

Είμαι πανέτοιμη για μια υπέροχη παράσταση, πολύ ωραία ανεβασμένη, πρωτότυπα, με πολύ ωραία μουσική Χατζιδάκη, με σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου, ένα cast από παλιούς και νέους ηθοποιούς. Αγαπημένοι, ενωμένοι, ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Η συνεργασία σας με τους ηθοποιούς πως είναι; Την κυρία Γερονικολού πως την βλέπετε σε αυτό το ρόλο;

Υπέροχη συνεργασία και με την Γερονικολού και με τον Τζιόβα και με όλες τις μαθήτριες που δεν μπορώ να τις αναφέρω όλες(γέλια), τα πάντα ρέουν νορμάλ και ευχάριστα.

Μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο, έχετε άγχος;

Όχι, τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω ότι έχω το ίδιο άγχος που είχα τα πρώτα χρόνια. Η εμπειρία σε κάνει πιο σταθερή, πιο σίγουρη για τον εαυτό σου.

Κάποιο απωθημένο έχετε;

Τώρα έτσι μου με ρωτάς δεν νομίζω ότι έχω κάποιο απωθημένο. Τα έχω τόσο καλά με τον εαυτό μου και είμαι τόσο ευχαριστημένη που κάθε πρωί ξυπνάω και είμαι γερή και συμπαθής με τους φίλους μου που αυτό μου είναι αρκετό.

Για το μέλλον έχετε κάποια σχέδια;

Όχι, δεν σχεδιάζω το μέλλον γιατί το μέλλον σχεδιάζει για μένα.

Τηλεόραση θα ξανακάνετε;

Τηλεόραση όχι γιατί οι ταινίες μου παίζουν καθημερινά, οπότε για να δεχτώ μία πρόταση από την τηλεόραση πρέπει να ναι ισάξια των ταινιών οι οποίες, αγαπιούνται, βλέπονται και έχουν τόση τηλεθέαση.

Στο κινηματογράφο θα επιστρέφατε;

Δεν είχα καμία πρόταση για κινηματογράφο σύγχρονο, θα χαιρόμουν πολύ.

Τι είναι αυτό που θα σας άρεσε δηλαδή στο πιο σύγχρονο;

Το οτιδήποτε θα μου άρεσε να κάνω αρκεί να μου έκανε κλίκ ο ρόλος.

Θέλω να μου πείτε από όσες ερωτήσεις σας κάνουν οι δημοσιογράφοι, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και λέτε γιατί να με ρωτήσει τώρα κάτι τέτοιο.

Τα πάντα δεν με ενοχλούν, και την ηλικία μου λέω και τους γάμους λέω και τις αποτυχίες μου λέω και τις επιτυχίες μου. Δόξα το θεό, με τα χρόνια νομίζω έχω ελευθερωθεί δεν έχω συμπλέγματα δηλαδή.

Την ηλικία σας είπατε τι λέτε;

Βεβαίως, είμαι 80 plus.

Το πρώτο σας έρωτα τον θυμάστε;

Βεβαίως, λεγόταν Θοδωρής τον θυμάμαι πολύ συμπαθητικά, 18 εγώ 20 εκείνος.

Από όλους τους γάμους σας ποιος ήταν αυτός που σας έχει στιγματίσει και τον έχετε πάντα στη καρδιά σας;

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ιστορία της ζωής μου ήταν ο Αριστείδης Καρύδης Φουξ, ο γνωστός διευθυντής φωτογραφίας της Finos Film και μοντέρ και σκηνοθέτης, διότι είχαμε τη τύχη από έρωτα να φτάσουμε να αγαπιόμαστε. Συνήθως όταν τελειώσει ο έρωτας δεν προχωράει σε αγάπη και εμείς είχαμε τη τύχη να το ζήσουμε και αυτό.

Η Μάρω Κοντού με τον δημοσιογράφο του site μας Μάριο Κωνσταντόπουλο
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather