Μάθε και εσύ τι απάντησε η Kim Kardashian στην κόρη της όταν την ρώτησε «Μαμά, γιατί είσαι διάσημη;»

Μάθε και εσύ τι απάντησε η Kim Kardashian στην κόρη της όταν την ρώτησε «Μαμά, γιατί είσαι διάσημη;»

H Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή Big Boy’s Neighborhood και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι συζήτησε με την κόρη της, North, για το πώς απέκτησε τη φήμη της καθώς η μικρή, της έκανε την ερώτηση με τον πιο ωμό αλλά ξεκαρδιστικό τρόπο.

«Μαμά, γιατί είσαι διάσημη;», ήταν τα λόγια της, όπως εκμυστηρεύτηκε η reality star. «Α… Μάλιστα, θα πρέπει να το εξηγήσω’, σκέφτηκα, και είπα ‘Έχουμε μία εκπομπή στην τηλεόραση’», συνέχισε.

Η πραγματική απάντηση, όμως, απέχει πολύ. Η Kim έγινε γνωστή αρχικά ως βοηθός της κληρονόμου, Paris Hilton, και έπειτα με μία ερωτική ταινία που βγήκε στη δημοσιότητα παρά τη θέλησή της. Σχετικά με το οποίο, είχε μιλήσει στην Oprah το 2012.

«Ξέρεις, σκέφτομαι ότι έτσι με γνώρισε ο κόσμος, αλλά με αρνητικό τρόπο. Ένιωθα ότι έπρεπε να δουλέψω 10 φορές περισσότερο για να δουν τον αληθινό μου εαυτό. Αλλά πρέπει να ζήσω με τις επιλογές μου», η  Kim.

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε, έχει προχωρήσει στη ζωή της, καθώς έχει γίνει τηλεοπτική σταρ, συγγραφέας, beauty γκουρού και κάθε της κίνηση απασχολεί τα διεθνή μέσα.