Μάθε και εσύ γιατί οι δημοσιογράφοι δεν θα πλησιάζουν τη Meghan Markle

Μάθε και εσύ γιατί οι δημοσιογράφοι δεν θα πλησιάζουν τη Meghan Markle

Ένας νέος κανόνας ορίστηκε από τη βασιλική οικογένεια και έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν να πλησιάσουν σε επίσημες περιστάσεις τη Meghan Markle.

Τον ισχυρισμό διατύπωσε Άγγλος δημοσιογράφος, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος επιβολής του κανόνα είναι ότι δεν θα πρέπει να μπορούν οι δημοσιογράφοι να ακούν τις συζητήσεις της Δούκισσας του Σάσεξ.

Ο δημοσιογράφος της Daily Mail, Ρίτσαρντ Πάλμερ, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ που συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια, σε μία σειρά από tweets αναφέρεται στον κανόνα που θέλει να κρατούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, μακριά από τη Meghan, ώστε να μην μπορούν να ακούσουν κάποιες παρατηρήσεις που ενδέχεται να παραβιάζουν το πρωτόκολλο.

«Δεν μπορούμε να ακούσουμε τι λέει. Εάν δεν μπορούμε να λάβουμε απευθείας δηλώσεις από μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό συχνά δημιουργεί θολές ιστορίες», έγραψε ο δημοσιογράφος.

«Πρόκειται για μέρος μιας στρατηγικής του Παλατιού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί η βασιλική οικογένεια ότι θα ακουστεί από την Meghan Markle κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί», ανέφερε απαντώντας σε σχόλια στο Twitter.

«Ελπίζω ότι όταν θα επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα επιτραπεί στη Μέγκαν να εκφραστεί (μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης) και να αναφερθεί σε κάποια από τα σοβαρά θέματα που θέλει να αντιμετωπίσει. Έχει την ήπια δύναμη να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο», έγραψε στη συνέχεια ο Πάλμερ. «Αυτά που φοράει θα έχουν πάντα ενδιαφέρον για μερικούς αναγνώστες, φυσικά, αλλά δεν είναι όλη η ιστορία. Τα ρούχα και η εμφάνισή της είναι βαρετές ιστορίες», ανέφερε.

Παρά την κριτική ο Πάλμερ τόνισε ότι η Markle είναι μία προσωπικότητα, για την οποία αξίζει να γράφονται άρθρα.

«Όπως κάθε ανταποκριτής και φωτογράφος που γνωρίζω, είμαι ευτυχής που εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια. Είναι μια πνοή φρέσκου αέρα, όμορφη και – ας είμαστε ειλικρινείς – ένας νέος χαρακτήρας στη βασιλική σαπουνόπερα», σημείωσε.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather