Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μας βλέπουν σαν ήρωες…»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μας βλέπουν σαν ήρωες…»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε συνέντευξη παραχώρησε στο Down Town μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε λόγω του Survivor.

Όταν ρωτήθηκε αν ενοχλείται όταν άγνωστοι τον σταματούν στο δρόμο για να του μιλήσουν, απάντησε: “Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου. Είναι ωραίο να σου δείχνει ο κόσμος την αγάπη του. Όσοι μου μιλάνε μου λένε “μπράβο, ήσουν το καλύτερο παιδί” και αυτό, να σου πω την αλήθεια, είναι το μεγαλύτερο έπαθλο”. Βέβαια, δεν παρέλειψε να τονίσει πως κάποιες φορές τον τρομάζει αυτό: “Ναι, λίγο με τρομάζει κάποιες φορές. Ας πούμε στις παραλίες με τα παιδάκια γίνεται ένας χαμός. Αλλά, από την άλλη, είναι λογικό γιατί έχουν ταυτιστεί με εμάς. Μας βλέπουν σαν ήρωες. Τώρα που είμαστε στην επικαιρότητα είναι και αυτό ένα μέρος της”.

Το ότι κάποια από τα παιδιά τον βλέπουν σαν ήρωα, του προκαλεί άγχος όπως εξήγησε: “Ναι, και πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί γιατί για κάποια παιδάκια είμαστε παράδειγμα και πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε”.

Τέλος, αποκάλυψε πως ήταν υποψιασμένος για το τι θα ακολουθούσε με την επιστροφή του στην Ελλάδα: “Ήμασταν λίγο υποψιασμένοι από το παιχνίδι για όλο αυτό, γιατί από την παραγωγή μας έλεγαν ότι το πρόγραμμα πάει καλά και κάνει 75άρια, οπότε όταν κάποιος σε βλέπει για πέντε μήνες, περιμένεις ότι θα σε αναγνωρίσει. Το πρώτο σοκ βέβαια το πάθαμε στο αεροδρόμιο”.