Κωνσταντίνος Αργυρός: Θυμόμαστε τις εμφανίσεις του στο Fantasia!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θυμόμαστε τις εμφανίσεις του στο Fantasia!

Στα λημέρια του επιστρέφει από την Παρασκευή 22 Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που σε κάθε εμφάνιση του κάνει πανικό μέχρι τα ξημερώματα, επιστρέφει στο Fantasia για ένα αξέχαστο καλοκαίρι, μετά την δυναμική του παρουσία στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος από τον Απρίλιο του 2016 έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο μαγαζί της παραλιακής που για αρκετούς μήνες κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι sold out.

Το Gpop.gr συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τις εμφανίσεις του στο Fantasia και όπως θα παρατηρήσετε όλες είναι εντυπωσιακές.

Απρίλιος 2016 -Μαζί του η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, Φανή Δρακοπούλου και Πέτρος Ιακωβίδης!

Σεπτέμβριος 2016 – Μαζί του η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Ιακωβίδης

Ιούνιος 2017- Μαζί του ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι Otherview

Σεπτέμβριος 2017- Μαζί του οι Otherview, Κωνσταντίνος Κουφός, Josephine 

Ιούνιος 2018- Μαζί του ο ανατρεπτικός και εκκεντρικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο ΝΙΝΟ που έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά με το ιδιαίτερο στυλ του .

Επίσης για πρώτη φορά σε solo εμφάνιση η Έλενα Τσαγκρινού(μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της από τους Otherview ), η Κόρτνει Πάρκερ, το συγκρότημα 719 the Band, η Ανδρομάχη και ο DJ Λάχανος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το απόλυτο Party του καλοκαιριού έχει προορισμό το Fantasia μέχρι τα Ξημερώματα με οδηγό τον Κωνσταντίνο Αργυρό και δεν λέει ψέμματα.